HERBA RESDUNG TOK AKI

Social Share Toolbar

75 Responses to HERBA RESDUNG TOK AKI

  1. Pingback: TEKNIK RAWATAN RESDUNG MENGGUNAKAN LIPAS TANAH RESDUNGHERBS.COMresdungherbs.com

  2. Pingback: TEKNIK RAWATAN RESDUNG MENGGUNAKAN LIPAS TANAH RESDUNGHERBS.COMresdungherbs.com

  3. Pingback: TEKNIK RAWATAN RESDUNG MENGGUNAKAN ROKOK RESDUNG RESDUNGHERBS.COMresdungherbs.com

  4. Pingback: TEKNIK RAWATAN RESDUNG MENGGUNAKAN LINTAH RESDUNGHERBS.COMresdungherbs.com

  5. Pingback: TANDA TANDA JANGKITAN RESDUNG RESDUNGHERBS.COM

  6. Terimakasih tuan. Hidung dah rasa lega sikit dah kurang bersin pagi pagi. Lega rasa. TQ ubat resdung herbakayu

  7. yer ker encik azmi kami tumpang gembira masalah hidung dah makin ok… kami doakan encik azmi makin pulih da sembuh dari masalah resdung. tq

  8. terima kasih ubat resdung herbakayu ni berkesan ler… herba apa u guna???… dah macam macam saya try sebelum nih…so far so good.

    • tq cik lela. kami tumpang gembira. herba kami adalah rahsia. yang penting berkesan dan mampu membantu cik lela. happy sangat…

  9. salam herbakayu. camna saya nak beli produk nih yer. saya ada masalah hidung gatal dan tersumbat ok ker kalau saya guna produk nih?

    • salam cik zura. kami buat secara POSLAJU sahaja. Cik Zura sms kami kod RESDUNG ke 018-3918-439. nanti kami beri no akaun untuk membuat pembayaran. Lepas dah confirm bayaran kami akan poslaju ubat resdung ke rumah cik zura.tq

  10. Salam resdungherbs… saya dah guna hari tu mmg banyak lendir dan hingus yang keluar…. banyak jugak yer… patut ler hidung ashik tersumbat dan gatal jer…. dah makin ok hidung nih.. im happy :)

  11. Salam.nak tanya kalau nak transfer ke akaun CIMB boleh? sebab saya takder akaun maybank??? tq

  12. Normaizan Hasan

    Salam, nak tanya masa yang di ambil untuk lendir keluar berapa lama?…

    • selepas dimasukkan ubat HerbaKayu Herba Sumpah Resdung di dalam hidung,tunduk untuk 10 hingga 20 min untuk lendir keluar. in sya allah berkesan

  13. Salam. nak tanya. biasanya berapa lama selepas buat rawatan akan kembali pulih???

    • wassalam encik remi. biasanya selepas pertama kami buat pun dah nampak kesan sebeb lendir dah keluar. teruskan rawatan sehingga hidung anda pulih….

  14. salam,sy mengalami masalah resdung dari sekolah menengah lagi,habis sekolah menengah saya rasa resdung saya semakin serius,hingga sekarang,banyak jerawat naik pada muka saya,walaupun saya jaga pemakanan,sampai sekarang muka saya masih berjerawat,sehari semakin teruk,dah macam2 cara saya buat,termasuk menggunakan lipas tanah,tetap sama sahaja.harap encik dapat selesaikan masalah saya

    • ubat resdung kami bukan untuk membuang jerawat, ubat resdung kami untuk membuang lendir dan kahak yang terkumpul untuk memudahkan pernafasan. Mengurangkan gatal gatal hidung dan bersin di waktu pagi.

  15. Salam…nak tanya…mcm mana cara pengunaan ubat ni? Utk sebotol biasanya utk berapa kali pengunaan?

    • salam tuan. boleh guna banyak kali tu. sekali guna colek sedikit jer masukkan ke dalam lubang hidung. sentuh keliling dalam lubang hidung sampai terkena tulang hidung. boleh guna lama tuan…elakkan terkena air

  16. hi admin. nk tnya ni.. pos ke sarawak pn free gak ke? n cmne sy nk order brg ni? thanks :)

    • ya sis rm60 percuma poslaju seluruh malaysia. bank in ke akaun kami kami akan poslaju ( detail akaun sila rujuk di atas). tapi hari nih last day poslaju. kalau sis nak selepas hari raya nanti hubungi kami kembali. sms maklumat pembayaran, nama, hp dan alamat anda untuk kami poskan. tq

  17. Salam.. nak tanya kalau hidung berbau boleh ke pakai ubat ni..

    • Mmg produk kami untuk membuang lendir… disebabkan lendir yang berkumpul itulah kalau dibiarkan akan membuatkan bakteria merebak dan akhirnya menyebabkan ia berbau. tq

  18. Salam kalau saya nk beli terus dari encik macam mana? Kedai encik di mana?

  19. Assalam , nak tanye kalau hidung merah boleh hilang ke kalau pakai ni ?

  20. salam.akaun lain selain MAYBANK dan CIMB ada tak. RHB Bank?

  21. Hidung saya tersumbat. Boleh pulih ke

  22. Sy mngalami mslh bersin2 yg truk dan alah pada habuk..sudh hmpir 3mgu kblkangan ni sy selsema.mcm2 ubt sy cuba tp tdk berkesan.sy ingin mencuba produk ini.macam mne sy hndak order??

  23. salam..sy nk tny,klu pregnent,blh ke gna produk ni?

  24. Salam Sejahtera..
    Kanak-kanak berumur 7 tahun boleh tak gunakan ubat resdung ni? TQ

  25. Rohani Mohd sahad

    Anak saya ada alahan gatal mata sebelah kalau dia mula bersin, kalau Sya nak mencuba herbakayu ini ada tak Kesan sampingan yg lain.

  26. salam, saya berminatla nak try guna produk ni, saya ada masalah hidung tersumbat n gatal….blh tak bli secara terus je…ada kedai tak…

  27. cara guna die memang kene masukan jari kat hidung je kew?
    kalau sedut boleh ke?pun sama die trus pegi ke tulang hidung kan.?

  28. Ade buat cod tak.
    Hari selasa nie kalau boleh.
    Saya duk area setia alam

  29. bagai mana sy nak dapat benda tu???

  30. Assalam..Kalau kanak2 umur 7 tahun bagaimana penggunaannya adakh hanya sapukan di luaran hidung saje atau masukkkan juga kedalm hidung..

    • sapu di dalam hidung. dluar hidung tiada effect. untuk membuang lendir dan kuman resdung yang menyebabkan gatal gatal hidung

  31. Salam..nak tanya..kalau ada asma mcmana ?
    Xde tindakbalas ke kalau buat rawatan ni ?
    Contohnya sesak nafas..
    Sekadar bertanya..
    Tq

  32. Saya nak beli ubat resdung.. mcmna caranya..

  33. salam admin..sya nk tnyer, bolehkah saya mengunakan herba ini jika saya mempuyai penyakit asma yang agak kronik? ..satu lagi, herba ini ad kesan sampingan atau tidak?..terimakasih

  34. saya bela ayam,,,tiap kali kereban,terus berlendir idung…ubat ni boleh x mhilangkannya??

  35. sy nk tanya klu guna produk ni resdung tu akan sembuh selamanya ke or msti pki produk ni terus-terusan.

  36. Saya resdung sebelum ini saya pernah operations berapa kali. Kalau macam ini boleh tak saya guna herbakayu ini . Saya pernah operations kesan sampingan ada tak kalau guna produk ini. Terima kasih

  37. Salam…
    Sy nak Tanya , until kanak2 5 tahun sesuai
    Ke guna produk nie…? Sy lihat sintomp2
    Resdung Ada pd anak sy, dr Kecik lg kerap
    Selesema dan selalu keluaer air d hidung dan
    Kadang2 dia gosok2 maranta hingga merah
    Tp Selamat nie sy hanya bawa ke doktor untuk
    Rawatan selesema biasa..sbb ingatkn dia selesema
    Adakah rawatan nie sesuai utk kanak Kecik…?

  38. Salam ramadhan..kalau area sabah agak2x berapa hari sampai kalau kita oder ni barang? Tq

  39. Salam ramadhan..kalau area sabah agak2x berapa hari sampai kalau kita oder ni HERBAKAYU? Tq

  40. nanie hj arshad

    salam
    macamana nak beli herba resdung ni urgent
    tq

  41. Assalam …saya nak tanya….untuk kanak2 berumur 5 thn boleh guna ke..?.. dia gatal2 hidung n gatal2 mata..suspek resdung…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*